Thursday, April 14, 2011

ADOI FUCK BUDAK HOT KEDAH...!



assalamualaikum.

uh panas betol malam ni.meks dah pasang kipas num 3 dah kot tapi stail dok panaih agi.pasaipa tatau.haha.hot hot hot.okeh² meks bgtau kenapa meks panaih malam ni ....





amboi tajuk pun dah panaih ..lau buka lagi panaih kot.uh ini kerja gile beb.walaupun meks bukan orang kedah tapi meks dok ada kawan ngan orang Kedah, bahkan dulu dok bercinta bagai dengan orang Kedah kot.Orang Tok Keling kot.tapi depa baik² je.


nuin i love u, azna i love u, botet i love u, daus ( kak jgn marah nah ) - hang baik lam satg aku ckp hang i love u bini hang tabuk aku mampuih aku nah haha , Farid ( uh aku dah xsyg hang dah aku syg Po Ok aku jer ) dan kawan² yang xsempat nak tulih ni.panjang kot.




cium untuk keghairahan yang melampau

* kesian dekat si LELAKI itu kerana mukanya femes kerana hal orang lain * bukan dia yg buat fb ni yer *



masalah utama mengenai fan page ni ialah, si giler yang memcreate dis fesbuk sangatla palat.Kenapa meks cakap palat sebabnya si giler saiko ni membubuh pic orang len walaupun orang² tersebut ( mangsa ) tidak mengenali dan tiada kaitan langsung dengan si giler saiko ini.Aduh ni satu lagi masalah dengan menggunakan picture orang tanpa kebenaran dan cuba mengaibkan orang plak tu.Uh meks xsokong idea giler si saiko yang nak mengjatuhkan orang ini.memalukan betol..


menurut cerita² yang didengar, si saiko giler ni sebenarnya adalah seorang Lelaki yang cintanya ditolak.Sangat malang bukan.Si saiko giler ni dah terbekenan dan terjatuh cinta dengan seorang gadis dari Kedah.Oleh kerana cintanya ditolak mentah² maka dengan sendiri dendam menguasai diri dan xpasal² orang len menjadi mangsa.Bodoh la dia ni.Sebb cinta kena reject je terus membenci orang Kedah.Kenapa dan mengapa..? Terok kot.


meks kesian giler dekat orang² yang menjadi mangsa page ini.lau meks sendiri kena meks akan mengamuk.xdak kena mengena kot tp tau² femes dalam kelip mata jer.Bakorr kan!



ni kot budak yang create fb tu..alosh alosh awak comel giler..rasa geram² je nak cubit pipi ,nak tarik² ...

macam² betul sekarang ni yang terjadi.Sepatutnya benda macam ni xpatut berlaku memandangkan kita berada di bawah satu payung yang sama.Meks akui memang loghat kedah agak kasar bunyilah tapi Itulah Kedah, lau Kelantan bunyinya lain, Perak bunyinya len, Penang lain.Xkenal maka xcinta.Kenali dulu orang Kedah lagumana pastu nak habak depa jahat kah, mulut cam longkang kah apakah terpulang la tapi mesti INGAT xsemua mereka macam tu.lawak orang kedah ni lain sikit kot...


dan bila jadi perkara begitu meks percaya orang² Kedah xkan berdiam diri.Xsampai 10 minit meks mengikuti fb si giler saiko ni terus meks perasan ada fb yang anti dgn fb tersebut


oh rupanya si saiko comel² tu nama dia APPLE FREAK.awat pelik lagutu nama dia cheq oi..Laki kah perempuan ni...comel² je nama.satg meks nak tukar namo fb jugak la..nak boh BETIKK.haha..syok pa weih..kekekeekeke..



macam biasa ampa kena cium dulu baru leh baca dengan tahap extremm..okeh!!

HOHOHO tatau tatau..rakyat Kedah sudah hangin dah.Dak kata kat Kedahla lau kena kat negeri kita pun kita terasa jugak kot.



oleh kerana kita hidup di dalam kepimpinan demokrasi, meks selaku rakyat Malaysia ingin mengesyorkan korang² semua supanya REPORT je fb ni , dan sekiranya kita menang dalam undian ini maka dengan sendirinya FB ini akan terdelete dan sapa² yang setuju supaya kita REPORT Fb ni SILA ANGKAT TANGAN MACAM SAYA...


Kepada si APPLE FREAK anda telah mengundang kemarahan seluruh rakyat KEDAH.


apa² pun TAHNIAH KEDAH sebb menang bola semalam .KEDAH [ 2 ] vs NEGERI SEMBILAN [ 0 ]




janganlah gadoh plz..kita hidup dalam satu negara perlu la bersatu padu.Bila kepimpinan pun dah xbetoi rakyat lagi la xbetoi..AKU PUN XFAHAM BETOI..APA NAK JADI PUN TATAU..



sekian terima kasih!!!




p/s : fesbuk ni kadang kadang memang menjahanamkan bila kita salah gunanya! haih! haih ! haih!! kita bako kita bako kita bako



SILA KLIK OLDER POST

19 comments:

[sutera kasih] said...

kesian org2 yg xda kaitan tu huhu..ni la bhya if gmbr2 dpublish, org tak betggjwb pegi salahguna pulak..

* MissYaniAbdullah aka KukuBesiPenumbuk ** said...

@sutera : memang betul..kesian dengan orang yang xder kaitan langsung dgn hal peribadi si APPLE tu..

syamsid dhuha said...

perrgghhhhh . ade jugak page camni . pelik pon ade . waahhhhh

shida saje said...

hurmmm..macam2 skg ni silap shida pon ade org buat fb pendua..huk3..prasan hik3 =P

♥jijiejujue♥ said...

fuhhh panasnya aku malam ni...rasa nak penampaqqq ja si apple freak tuh!!huh!!

Tengku Puteri said...

emm..sian la kat org yg xder kaitan..adesss..terlalu ikut perasaan la tuh..sy org kedah..huhuh...stail kami cakap kasaq..tpi tak bermakna kasaq...hee

aisya said...

orang zaman sekarang.. haihh..

Wahida Nasution Thakhrim said...

nak buat macamana kan, budak kedah memang hot.. ha3.. **ayat perasan..**
kalau nak terkenal sekali pun biar la cara betul, ni dah buat rakyat kedah marah.. apa dia rasa kalau org buat perkara yang sama kat dia atau org yang dia sayang.. sure sentap juga..

Cik Kamoo said...

ADA JUGAK YG MCM NIE....SALAH GUNA FB NIE...ALAHAI

* MissYaniAbdullah aka KukuBesiPenumbuk ** said...

@syamsid

biasalah..bila fb disalah guna..
yang menjadi mangsa budak2 yg xtau apa2..

xpasal2 femes giler

* MissYaniAbdullah aka KukuBesiPenumbuk ** said...

@syida

alahai yeke dear...mu femes sgt sebb tu org buat fb u banyak2..hehee

* MissYaniAbdullah aka KukuBesiPenumbuk ** said...

@jijie


heheheh..sabaq..pakat report belaka..

* MissYaniAbdullah aka KukuBesiPenumbuk ** said...

@tengku

mmg cara orang kedah ckp kasaq tp itulah stail kedah kan..hehe

jgn marah2 nah..

* MissYaniAbdullah aka KukuBesiPenumbuk ** said...

@aisya


tula bila terlalu pandai kan..

* MissYaniAbdullah aka KukuBesiPenumbuk ** said...

@wahida

orang kedah memang hot kot

* MissYaniAbdullah aka KukuBesiPenumbuk ** said...

@cik kamoo

adalah kot..bodoh sampai xtau nak kata apa

farysa said...

apa ni main kedah2
ni yg nk mrh ni
haeh

sangat_setia said...

gila. . .

meo188 said...

mcm2....