Monday, June 13, 2011

Volkswagen itu Antik tapi Bila mati tengah jalan..!! aduhhhhhh

cerita ini sudah basi tapi saya mau crita jugak! ngeh4x..


pada suatu hari, saya berchat dlm fesbuk dgn sangkurakura.! kami chat kata nak p Rantau Panjang!! aduh!! gila babas wa cakap lu.! sgt syok.!! kami pegi dgn sangkurakura si PINKY kami ler.!!!


hahahaha.!!


kami pegi ke Rantau Panjang dlm kol 10 pagi.perghh oleh sebb masa tu cuti sekolah perjalanan yg selalu setengah jam terus jadi 3 jam! aduh..bayangkan kol 12.30 baru kami sampai.! nak cari parking 1 hal.huhuhu.! berpeluh ketiak mak ualls.! nyampah!panas gila babang!! arghh...xsuka xsuka.!!!




dalam perjalanan ke sana uh seronok gila beb.si Pinky kami jadi perhatian.!! terbaik.dari budak² yg dok lambai ke arah kami.! depa respect kot sebb si Pinky kami dinaiki oleh awek²...keh keh keh.!! ada la jugak tourist dr China yang tunjuk² senyum kat PINKY.wahahaha.terbaik r.!! seronok...wink²



inilah si PINKY kami.cumel kan..tau mesti korang jeles nyerr...pergh tgk r body dia..solid + molid..jeles baq hang..!!

akibat dari kami yg memang suka bergambaq dengan pinky kami pun terus snap pic.hehe.barang antik bebe, bukan senang nak dapat walaupun bukan saya punya!!! keh keh keh...masa traffic light tgh merah kami masih mampo untuk bergambar.perghh berat nanang dohh..hahaha



- kami berdua di dalam pinky...yuhuu..pinky sgt comel!! 


uits kami cam comel² je kan.!! kakakkaka..puji diri sendiri dah haih


time ni saya demam terok tapi xpa...


tapi part yang paling xkan lupa dalam sejarah hidup saya adalah apabila si pinky ni kehabisan minyak.Oh mai god , nak gelak pun ada.Kami xcuak langsung tapi happy adalah sebb kami boleh snap pic.wahaha.memang lawak giler la..kikikikikiki...gambaq² yang tepi jalan tu sebenarnya pic si pinky kami mati tgh  jalan.aduh nak menolak sikit punya berat.dahla mati pulak kat simpang pagaq masuk rumah org..hehe..tobat weih berat.dah ler hujan..tambah dengan demam.memang gila babas r ase..!! tapi kami cool.sementara nak tunggu org dtg bawak mai minyak posing r dulu..hehehehe



kami memang sengal sebab kami boleh rapat.. **** love u bebe..!!!

pergh ni la bab²  paling gerun.Called orang suh bawak minyak sampai gelak terbahak²..kakaka.


adjust minyak boh...gini la ayat kawan saya..wahahhahaa


dia seorang cikgu Sukan!!!

dekat 30 minit kemudian maka datanglah superman kami membawakan minyak.Wahahha.memang nak tergelak la bila ingat balik.!! haha.naseb la sangkurakura mati dekat je dgn rumah mertua pada rumah kawan saya.so kami just called depa jer..!!! wink wink 


nak ambik sekali xdak minyak..!! wakakakkakaa..tongeng jangan xtonggeng tong minyak tu.sikit punya susah nak masukkan minyak.!! wahahhahaa


after dat agak hbs minyak dalam tong masok dlm PINKy kami terus blah..Hahaha.lapar dowh..!! aduhh sungguh kelaparan macam berada di negara asing.dengan dahaganya.dengan penat tolak kete ni lagi..hahaha..tapi kami enjoy our trip kali ni..sgt memcabar dan menyeronokkan..

misi kami seterusnya menghabiskan duit di KBMALL.kami pegi menternak lemak di The Chicken Rice Shop..!! wahahaha.nanti saya sambung balik!! kekekeke..



nota kaki : SILALAH CEK METER KETE ANDA..HUHUHUHU!!! 


3 comments:

::fadxieza:: said...

aish,mcm mane la bole xpasan tangki tu kosong..
len Kali cek dulu ye..
:)

zazaw said...

kahkahkahkahkah
aku gelak beso baca ni

style sungguh

SkEMmAtiXx said...

lawa kete nih!!