Sunday, August 21, 2011

HAPPY BESDAY UNTUK DIRI SENDIRIHari ini duapuluhsatuharibulanlapan.Pada tahun sembilanbelaslapanlima, seorang bayi kecil yang tidak cukup bulan dilahirkan.Dulu, abah cerita saiz badan aku kecik, sebesar tapaka tangan dia saja.! Dulu abah cerita aku penah masuk dalam apa ntah, yang bayi xcukup bulan tu.Ha disitulah aku ditempatkan.Kesian umi.! Tapi skrg aku dah besar..terlebih besar .Alah apadahal sangat la. :)

terima kasih Umi sebab lahirkan saya.Terima kasih abah sebab menjaga saya.! terima kasih kakak kerana sayang saya.Terima kasih abang kerana sayang saya.! ( xbrpa nak harap sgt abang aku ni )


Dan Terima kasih untuk semua kawan-kawan facebook aku, kawan-kawan BBM ( Blackberry Massnger ) , kawan-kawan baik yang mendoakan kesejahteraan aku.! Insyaallah dan aku berharap doa yang kau orang mintak itu dimakbulkan oleh Allah swt.! Terima kasih sekali lagi.!


Dan terima kasih jugak untuk Ahmad Faiq bin Farid atas hadiah harijadi yang sungguh ' sweet '.Sumpah, Aku xpernah mendapat hadiah sesweet macam ini.Alhamdulillah, Allah sentiasa adil pada umatnya.!


Tiada lagi yang nak ditulis.! Mana boleh nangis pada hari lahir kita kan.! um xnangis pun tapi geram.!


HAPPY BESDAY UNTUK DIRI SENDIRIPergilah cinta kalau ia menyakitkan :(


p/s : sambut besday hanya aiskrim coklat dlm bilik sorang-sorang.Sedey giler. :(

No comments: