Saturday, August 27, 2011

INSIDE WORRIORS DIPASARAN SEKARANG.Sungguh bangga apabila telah mendapatkan naskah 1st edition INSIDE WORRIORS 2 hari yang lepas.Satu pujian harus diberikan atas inisiatif yang sangat berguna untuk seluruh peminat bolasepak khususnya peminat THE RED WORRIORS.Naskah ini telah diterbitkan oleh RED WORRIORS CREATIVE yang dinaungi oleh ' BAPA BOLA SEPAK ' iaitu Tan Sri Annuar Musa.


Tahniah sekali kepada team yang telah menjayakan produk ini.

Saya sudah mendapatkannya, bagaimana dengan anda.Banyak info yang berguna yang dimuatkan di dalam majalah ini.Setiap kejayaan dan kemanisan yang digapai oleh The Red Worriors di bingkiskan di dalam majalah ini untuk maklumat penyokong semua.


Masih panas! sila dapatkan sekarang.

Isu isu yang di garap dalam majalah ini merupakan isu yang melibatkan The Red Worriors dan juga yang melibatkan Harimau Malaya.

1st edition

Walaupun bola sepak sinonim dengan kaum lelaki, tetapi zaman telah berubah mengikut peredaran semasa.Kini, kaum wanita juga tidak dipinggirkan dari menonton bola sepak.Istilah bolasepak untuk lelaki sudah tidak relevan memandangkan bola adalah sukan dan ianya untuk tontonan umum.Jadi tidak wajar sekiranya kaum wanita dipinggirkan .Oleh yang demikian , pihak penerbitan telah memberikan satu colum khas untuk kaum wanita yang diseliakan oleh Elia Jejari Runcing.

Ruang khas disediakan untuk kaum wanita TRW

Jadi , bagaimana untuk mendapatkannya.Senang sahaja...anda boleh berhubungan dengan saya melalui Facebook saya : MISSYANI ABDULLAH atau emelkan kepada saya missyaniabdullah@yahoo.com.Harga yang ditawarkan adalah RM4.50 sahaja.NotaKaki : Hehehe, ada muka saya dalam majalah itu .. :) :) harus bangga bukan.


1 comment:

Si Pujangga said...

wah nice magazine.. :)