Wednesday, September 7, 2011

NORFARHAN MUHAMMAD BAKAL MENYARUNG JERSEY THE RED WORRIORS..? , ADAKAH BENAR [ PART 11] TERUS MENJADI TANDA TANYA ?Aksi Farhan ketika bersama Kelantan suatu masa dahulu


Isu hangat yang sedang diperkatakan di kalangan peminat bola sepak Kelantan adalah mengenai status ' perpidahan ' NurFarhan Muhammad yang dikatakan bakal menyarung kembali jersey The Red Worriors pada musim depan.Adakah semua ini benar..? Dan sekiranya semuanya adalah sahih , apakah penerima anda sebagai penyokong Kelantan?

Isu ini menjadi hangat di Facebook  apabila Tan Sri Annuar Musa sendiri telah mengeluarkan kenyataan dalam facebook rasminya dengan memaafkan NorFarhan Muhammad.[ CERITA INI PERNAH SAYA KELUARKAN , KLIK DISINI ]  

Dan baru baru ini , kenyataan yang telah diberikan oleh isteri pemain T-Team itu sendiri telah menjadi tanda tanya oleh peminat bola khususnya peminat The Red Worriors.

Jadi bilakah pengakhiran cerita ini akan berakhir.Adakah kenyataan yang dibuat oleh isteri beliau itu adalah tawaran dari TRW.?Sama-sama kita tunggu apa kesudahannya.Dan sekiranya Farhan benar benar di bawa masuk dalam pasukan Kelantan, di harap semua penyokong dapat menerima dengan hati yang terbuka tanpa ada sedikit pun kata-kata hina.Apa salahnya sekiranya kedatangan beliau nanti akan memantapkan pasukan kita.Beliau mempunyai prestasi yang hebat suatu ketika dahulu, jadi terimalah beliau.Dan percaya bahawa percaturan Tan Sri Annuar Musa adalah terbaik untuk pembangunan bolasepak Negeri Kelantan.NotaKaki : You Are Welcoming Farhan.!

No comments: