Sunday, November 27, 2011

Gambar: Dedah Aksi Mesra Bersama Khairul Fahmi, Apakah Motif Shida Harmi?
Awal malam tadi, kami menerima satu e-mail dari satu alamat yang di’ragui mengandungi gambar gambar yang bakal anda lihat selepas ini.
Jika anda masih ingat, sekitar Ogos 2011 yang lalu ketika Malaysia sedang hangat kisah tunang Khairul Fahmi Che Mat & Elia, ada satu watak sampingan bernama Shida Harmi.
Kami amat pasti penghantar e-mail yang kami (dan beberapa rakan media lain) terima ini merupakan kenalan rapat atau mungkin Shida Harmi sendiri.
Dan, kami sedikit ragu dengan motif sebenar pendedahan ini ketika Khairul Fahmi kembali ke puncak sanjungan peminat selepas kejayaan demi kejayaan yang tidak sedikit pun terganggu dek gossip.
Set gambar yang kami terima turut mengandungi dua screenshotBlackberry Messenger (BBM) yang kami percaya perbualan antara Khairul Fahmi & Shida Harmi sendiri sekitar Ogos 2011 yang lalu
Walaupun bakal ada peminat Khairul Fahmi yang akan datang ke’sini berkata kami keluarkan artikel ini dengan perasaan penuh hasad dengki & tidak patriotik — percayalah tiada niat sebegitu di’hati kami. Ceh, berlagak baik.

Sumber : RotiKaya

KukuBesiPenumbuk : Apa jenis perempuan ni.APek tengah naik then kau boleh keluarkan gambar mcm gini.Kau apa hal ek pompuan.Kau sebenarnya bukan saja memalukan apek tetapi kau sememangnya memalukan diri kau sendiri.Hebat sangatla memburukkan orang.Benda boleh setel kan, be matured and table talk la..

puihh

1 comment:

Tulus Sweet said...

apek..bakpolah jadi gini....