Friday, November 4, 2011

TAN SRI ANNUAR MUSA BERSEDIH DENGAN SIKAP PEMAIN l DUIT MEMBUTAKAN MATA PEMAIN

Kenyataan dari Page Rasmi Tan Sri Annuar Musa.

Dengan tawaran yang berlipat kali ganda yang ditawarkan dari pasukan lain menyebabkan ada antara pemain yang sudah setuju bersama Kelantan akhirnya membuat keputusan mengejutkan dengan beralih kepada pasukan yang menawarkan gaji yang lebih tinggi.

Inilah dunia seorang pemain bolasepak yang sebenar , Dimana ada pasukan yang menawarkan gaji yang lebih lumayan maka pasukan itu yang akan diwakilinya.

Siapa yang dimaksudkan oleh Tan Sri Annuar Musa itu :)

InsyaAllah Tan Sri, kekuatan sebenar kita adalah sokongan peminat yang tidak pernah putus dan ditambah dengan kecekalan pemain kita yang sentiasa memberikan yang terbaik.Dengan kehebatan pengurusan Tan Sri dan Kafa mampu merealisasikan impian Kelantan untuk memenangi 4 piala pada tahun hadapan.Gomo Kelate Gomo.


p/s : Saya masih ingat lagi kenyataan Mat Yoo bahawa beliau hanya akan berhijrah keluar dari Kelantan sekiranya ada kelab dari luar sahaja yang menawarkan kepada beliau.Sekiranya tiada dia masih selesa bersama TRW.Contohilah pemain ini yang masih setia kepad TRW . Mat Yoo hebat.No comments: