Saturday, November 5, 2011

WORDLESS SATURDAY NIGHT l PASANGAN ROMANTIK MATYOO AND WIFE, AISHA









"If you ask me, frankly, I don't like to be known as a soccer WAG. I don't like the glamorous lifestyle.

"I married my husband not because he is famous or a national soccer player, but because is a caring and loving person.

"He is a crazy person who makes me happy. When we go out, there are fans who want to talk or to be photographed with him, but that is okay with me because he is their idol.

"As for me, I prefer a quiet lifestyle and just being there at the stand supporting my husband when he's playing for his state or country." -Mrs.Mat Yo | News Street Times



NotaKaki : Saya pernah lepak di rumah Mat Yoo di Kota Bharu.Wife dia ajak pegi lepak apartment dorang .Masa tue Aisya  nak buat suprise party untuk Matyoo sempena harijadi Matyoo.So Aisya menjemput  Ultras The Red Mania untuk prankkan Mat Yoo yang masa tu tengah ada latihan di dalam stadium.So kami lepak2  dekat The Red Warriors Station. Agak boring baru Aisya ajak saya pergi rumah dia.So bila lepak dengan dia , Aisya memang nice.Yang kelakarnya dia bahasakan diri dia Kak Aisha sedangkan saya lagi tua dari dia.Tapi nevermindlah sebab Aisya cakap dia dah biasa sangat dengan panggilan Kak Aisya.Hehe.And apa yang lebih untung , saya dapat melihat album kawen mereka, and the sweet moment is Aisha menceritakan how they meet each others.Sangat Sweet.Pengalaman malam tu memang saya takkan lupakan.One more things is dia sangat CANTIK.seriusly.


p/s : Dorang sangat sweet.Betullah orang kata di sebalik kejayaan seorang lelaki adalah kerana berdirinya seorang perempuan dibelakangnya yang sentiasa menyokong apa yang dilakukan.Semoga berjaya untuk kedua pasangan romantik ini dan bahagia hingga ke akhir hayat.AMIN


Sumber : wawan faiz





2 comments:

QUEENPINK said...

QUEENPINK JALAN-JALAN SINI..

Pak Man laksam said...

Pak Man selalu ke sini. Kali ni nak tinggalkan jejak.