Friday, May 21, 2010

baik punya terlekat

salam weekend oke pada semua blogger semua...
ada benda yg saya nak kongsi ngan u alls semua..

u alls semua ni la yg bahaya dok rumah flat kan...lau missyani xboleh..tinggi sgt..gayat...hehe...kejadian ni berlaku kat oberse oke..macam ner la parents dorang leh cuai sampai anak yg kecil boleh terlekat dekat jeriji rumah..sungguh dasyat oke..

ace korang tgk area yg bertanda bulat merah tu adalah lokasi kejadian...waduh2 tinggi bangat kan...gampang sehhhh

ha ni dioh..mcm ner kepala budak tu tiba2 leh terlekat kat citu...pelik betol..mana parents dorang ni yup..haihh xjaga anak ka..?

woo..sgt tngi..mau lau jatuh hancus itu kepala...so pada parents yg punya anak kecik yg tinggal kat rumah flat, apartment ka..tolongla jaga keselamatan anak2..anak2 adalah anugerah Tuhan yang xternilai...

pat pat siku lipat sudah lipat arap kome

8 comments:

zuana's dear diary said...

uishhhh takutnyer!!!

kumbang hitam said...

ngeri jugak aku nengok gamba2 ni...
how??..budak ni slamat x?

zAzZa said...

eish,skit jelg nk jatuh..

sue said...

mak aiihh!!!bley plak gtu~~

cik paro said...

uish..
bahaya tu..

Mrs Infinity said...

alahai..camane leh jadik camni..bahaya tol..kat mane tmpt kejadian ni???

ciEk NiENa said...

erkkk, gerun nyer.. cmne bley tersangkut kt c2 ehh?

Panglima7 said...

Salam Yani. Citer2 yg sungguh menarik. I dah follow blog Yani. Harap follow kembali yer...Thanks.