Sunday, May 23, 2010

kereta 2 alam..apa!!! biaq betik~!!!

wah terasa penat badan sebb baru jer ada majlis merisik kat rumah td..so tired..dah berkopak dah haih belog aku ni tanpa ada ransangan dari tuan punya belog..hadoii banyak bizi wooo..

oke2...u alls..ni la kete idaman aku..lau xdpt had lagu ni dapat SWISS pun oke apa..xpun cm kete kakak aku VIOS TRD...sgt masyukkk ma..lau dpt laguni 3 Hari 3 malam aku wat pusing kota bharu...4 hari 4 malam aku tidoq dalam kete.. haha

tp u all yg best nya kete ni 2 alam tau...haha..ingat binatang je ka 2 alam..kenderaan pun ada oke..kenapa 2 alam..? jom kita scroll bawah..

Pix : kereta di atas sgt normal sperti kete2 lain oke

pic atas : body kete ni sgt seksi mengalahkan Pamela Anderson oke!

pic di ats : ni dia 2 alam nya..leh drive dalam ayak laut..best noo

haha..giler super best kete ni~!

haha..giler dasyat..sapa punya designer yg sgt canggih manggih ni..hadoii...lau betoi adala pasti gempak beb..mana xnya..pasni dalam ayak laut da mall,ada starbuck, ada petrol station..hahaha
so lau kete ni dah masuk pasaran silalah booked di kedai2 berhampiran oke~!

6 comments:

jijie said...

huyoo..kagum la dengan kereta ni... mau lebih 100k... bila la nak dapat cmni.. T_T

* MissYaniAbdullah * said...

jijie :

mmg hebat dia puunya designer~!
otak tip top~!

lau ada ni..nak selam kat jambatan penang~!
wakaka

shaa bonitaa said...

waa smart la kete ni..design die unik kaler putih lak tu..ceeee~~

Call T said...

fuyo!!hebat tul kereta tersebut

* MissYaniAbdullah * said...

sha :

kan kan..i told...very the smart..
lau bwk habes org2 laki pandang..
meleleh!~

* MissYaniAbdullah * said...

Call T :

mmg super duper hebat..
t p beli 1 ek