Saturday, May 29, 2010

♥ bila make up artist terover shadow♥

hehe..bila la agaknya nak dapatkan baby yg secomel ini..wah sgt teruja dan terasa ingin kahwin skung jugak...wakkaa..kawan2 sila abaikan kegedikan saya oke..ngeh3...

inilah bila para2 make up artish yg teroverdosh dan mempunyai ransangan yg amat kuat untuk memake up sehingga budak2 yg sgt comel ini menjadi mangsa..wahaha..
serius dowh comel..
geram!!
alamak terlebih sudah...!!!


[ tgk , dia sedang jelirkan lidah nya ..cumilnya..geram!!!!]

[ alamak dis baby cm baby dool..xtahan kecik2 dah makai bulu mata palsu..leh ganti rozita che wan oke ]

[ saya masa kecik dulu xdak secomel ni..lau ada mesti jadi iklan pamper dah haih wakakka ]

[ ni pun pengganti kak rozita kita oke..bulu mata mak aii cam apa dah..ace kelip2 sikit..]

sgt teruja kan bila dapat baby secomel ini...
haihh aku nak kawennnnnnnn.......

10 comments:

TeRRoRRiZZ said...

ala.............
tomei sangat!!!!!!!!!!!!!!!

♥ wanur idha ♥ said...

pic baby no 2 tu pling comel before n after di makeupkn..huhu..suke2 :D

black_mel said...

haha...comel2...nk kawen?nice..cpt skit..leh makan nasik minyak..

* MissYaniAbdullah * said...

terrorrizz :

tomel kannn.
geram sgt..
buat peluk sedap ni

* MissYaniAbdullah * said...

wanur idha :

semua baby ni actually comel2blake kan..

* MissYaniAbdullah * said...

black mel :

hehe..sonoknya lau dpt kawennnn!!!

HonEyBuNNy said...

adoiii..xsabar jugak nak baby...heheh

* MissYaniAbdullah * said...

honey bunny

hehe..cepT2 SUH BOYFREN MASUK MEMINANG YER~!

❤ princess ❤ said...

cute nya baby tu..
like it vry much.. :D

Bert said...

comellll...






mcm saya!