Sunday, May 16, 2010

HANTU INDONESIA..betoi kaaaa...???

oke...cari dalam emel2 so terjumpa plak emel sal ghost.
erm..nampaknya belog aku ni mmg belog berhantu..
huhuhu..macam2 antu aku ada..

menurut penghantar emel..antu ni berasal dari Indonesia..xpasti la plak aku akan kebenaran ini tp tgk dari raut wajah budak2 dalam pix ini mmg cm muka org2 Indonesia...

moh kita tfk antu apa plak kali ni..

haha..aku suka bergmbar cm gni..tp xpenah plak ada org ke3..tet..

hantu nampak kepala jer

xperasan ker ada kawan kat sebelah tu

xtau la real k x...


erm..xdapat nak pastikan sama ada ini adalah pix yg real or its just editting pix..

pat pat siku lipat , sudah lipat harap komen...

16 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

erk..ada sepasang susuk paranormal...huhu...dah mcm seekers..huhu

* MissYaniAbdullah * said...

hahaha..
peminat setia seekers la ni awe

Bert said...

waduhhh..serammm bangat ini hantu

Nur Hawa Mohd Zin said...

lebih kurang camru lah...scary2 ni suke gak tgk..hehe..tapi pocong awe takot sgt..mmg tak leh

* MissYaniAbdullah * said...

bert :

hantu real ke..
cm edit je...

* MissYaniAbdullah * said...

hawe :

scary la memcabar kan..
kita leh tahu kehidupan alam len..
betoi k xbetoi ka..hanya ALLAH swt yg tahu..

Nur Hawa Mohd Zin said...

betol..tak nmpk betol2..dalam crita n dokumentari pun ok

* MissYaniAbdullah * said...

hawe~

tu la kan...
tp lau kita alami sendiri barulah kita percaya akan kewujudan entiti ni

Nur Hawa Mohd Zin said...

cam takot lah plak nk tgk betol2..hehehe

* MissYaniAbdullah * said...

hawa :

mmg serammmm tp kelessssss

fatin hanani said...

oishh mermg blu roma fatin tgk pics 2...
nmpk cm edit jugk tp x tau la..:O

* MissYaniAbdullah * said...

fatin hanani~

tu la dear..
sumer org dah pandai buat benda2 cenggini~

kumbang hitam said...

besar kemungkinan kene edit... sebab hanu tu tgh senyum..
hantu xley senyum... ehh..ye ke??

* MissYaniAbdullah * said...

kumbang :

hehe..antu pun nak say peace wat..
hehe

t leh ajaq antu masuk contest senyum paling menawan..

~Ree~ said...

nmpak cam edit je...lagi2 gamba yg no.2..hee~..

* MissYaniAbdullah * said...

@~Ree~

tau xper...
nampak sgt kan beb