Monday, May 31, 2010

♥ jom pakat mandi guna shampoo lada ♥

adik² abg² makcik² pakcik²..
xkira tua muda..
moh pakat tgk pakat kelih ni ada shampoo baek punya...
akekeke...
mcm tu la yer agaknya org buat sale dr rumah ke rumah no!!
haih letih nak pujuk org ni..!
hehee


nila shampoo yg terdapat di pasaran Negara India..
diperbuat dari Lada ye tuan² & puan²...
bukan keledek ye tp Lada ..diulangi Lada...
hahah

uits terer jugak org² India no.
patutla rambut depa cantik..
nak² lau yg sebelah Mumbai no..
perghhh sental ngan minyak sapi ...kot² xdak minyak sapi boleh try guna minyak lada ni plak..

sila ambik perhatian : kulit kepala anda tidak akan panas oke!

9 comments:

adrinaqamarina said...

kalo masuk mata camne?
agak2 menjerit ta,dalam toilet tu?

* MissYaniAbdullah * said...

adrinaqamarina :

hahhaa..
mata jadi merah u alls..
wahhahaa....

Mrs Infinity said...

haha..macam2...lada pun leh wat syampoo..agak2 pedih x ye?? x pun pedas..

* MissYaniAbdullah * said...

mrs Infinity :

hehe..pelik2 org zaman skung ni..
lada pun leh buat syampoo..
sat g depa buat terung jadi shower plak!
kuang~!!
pedas kot~!

sue said...

agak2 bau cm lada x..?hehe

* MissYaniAbdullah * said...

sue :

xkan bau belacan plak!
kikiki

shey said...

mak aii , dasyat nye syampu !

shaa bonitaa said...

seramnyer shampoo ni..huhhhh~~

Lepat Pisang said...

Hm,best gak yer shampoo ni ye..sekali daripada lada.he..he..memang kreatif orang di sana..