Monday, May 31, 2010

♥ saya suka BoB marley , kamu...? ♥

OMG ..one of my febrest artis u alls...korang suka x abg Bob Marley ni...serius sy lau dengar lagu abg Bob ni kan terus menari² ala reggea u alls..serius!! suka sgt!
dulu sy xkenal pun siapa ni bob marley...
lawyer, majistret, doktor....apa..penyanyi ...
teng teng teng



tp sy rasa sayalah org yg paling sengal sekali dalam dunia ni!~
huhuu..sy sedih ni..sedikit emo oke!
sob..sob ...sob

dulu , masa p pergi bercuti kat Pulau Bali Indonesia sy telah diberitahu oleh guide tourist sy yg kat area Kuta ( ala tempat Bunga + Ashraff Siclair dok dating tu la ) banyak sgt jual CD yg murah²...! cd yg berkurun lama zaman tok kadok pun ada jugak!!..
u all tahu sgt murah oke..
3000 rupiah saja = RM1.00 oke!
mana nak dpt harga cd RM1.00!!
Ya ampun murah deee...rugi lau ngak beli~!!..hohoho( rindu bali )

tp sebb xcited sgt dok pusing² cr Hardrock Cafe + cari Butik Paul Smith sampaikan sy terlupa nak beli cd Bob Marley!..
mulanya dah singgah kedai cd tu tp ingat nak beli bila balik la kan tp hempeh xingat~!
wahahha sy sgt sedih ni oke!!

tp sy ada kawan kat sana~! jumpa kat Tanah Lot..kawan sy tu nama Arif Kurniawan..Dia budak Univasitas apa ke benda nama u dia..susah mau ngomon! kenal pun sebb dia tgh survey sal tourist...!! tp dia ni xfhm omputeh 2 susah nak comunicate...bahasa dia plak xfaham langsung!
pekat sgt!!

xper! insyaallah if ada money sy akan pege sana ..May b tahun ni jugak!
serius!!!
abg Bob t i beli cd u oke!!
ehhe...dalam banyak² lagu abg bob sy paling jugak Lagu Jamming...OMG love it la..
tgk video dia lagi best..menari ala² Ahmad B dalam citer Naseb Do Re Me!! kikiki..
dalam B.Harian pun ari ni ada citer sal abg bob..tgk sini .
mmg rindukan abg bob walaupun kita semua tahu yg dia ni penagih dadah..uwawaaa....
bagi peminat Bob Marley mmg bob marley tiada pengganti oke! he's lagend!!
sama cam Ray Patterson , The Beatles , Bee Gees.
pada korang try denga lagu bob marley!

psss : sy hanya memiliki kain kee bob marley jew...!! sedihhhh
penah terfikir nak dr rambut dreadlock cam abg Bob tp umi marahhhh!! dia nak bedal lau buat rambut cam getew!!

10 comments:

pak long said...

salam...
kiter pun minat gak...
naper tak letak lagu nyer kat en3 ni...

WZulhilmi said...

ni kipas susah mati nie.. Hihi.. Honestly aku tak pernah dgr lagu bob marley ni. nama dia pernah lah dengar.. Huhu

* MissYaniAbdullah * said...

pak long...

aa la...alamak lupa la..
waduh2...
jap2 nak edit balik~!
hehee

* MissYaniAbdullah * said...

W.zulhilmi ~!
apa ko ni~!
best wooo..
ko try denga dulu pastu ko akan layan beb~!
aku dulu lec aku yg suka dok denga~!
aku pun tumpang telinga aku denga sama~!

cik paro said...

saya suka bob lukman..
huhuhhu

eik`S noName said...

owh esyad suke gak lagu2 bob marley ea...tp bkn la peminat yg termamat meminatinya...hehe
minat slow2 je...

antara lagunya yg esyad suke
no woman no cry
buffelo soilder

* MissYaniAbdullah * said...

cik paro...


sy pula suka bob kuman

* MissYaniAbdullah * said...

eiks no name :

saya peminat tegar tau~
gila2 punya minat~
xtau kenapa~!
huhuhuh~!!

lagu tu sy suka jugak~!

FyZa said...

eh nk rambut cm bob marley ke? keh3..

Lepat Pisang said...

Murah sangt beb harga album lagu di sana!kalau tak beli memang rugi..