Wednesday, May 26, 2010

KONTES AKU,MUNCUNG & GEDIK

Oke my dear semua..
hehe..
rasa seronok jer bila kontes yg sy buat untuk pertama kali ada respons
walaupun xramai yg join tp at least ini sgt bgs kerana sy new blogger oke..!!
hehe

so kontes ni akan berakhir tepat jam 12 malam ini oke..

cepat2..
stil have a tyme oke..

good luck dear

OKE!!!

sebb ramai yg nak join lagi I up sikit lagi masa kat u all oke..~!!

PENYERTAAN DIBUKA SEHINGGA 12MLM ESOK...
28 May oke!!
cepat..

tepat jam 12.01 minit tarikh 29 May xdak dah oke~!
keputusan akan dibgatau pada 1 Jun oke!!

10 comments:

kumbang hitam said...

lah ye ke... tak tahu pulak ade kontes... uhu...x smpt lah kot..

* MissYaniAbdullah * said...

hehehe~!

kumbang hitam...
jgn sedih2 oke~!!

m. said...

baru tao! nak join. but dah abeh.

(T.T)

BABYBOO said...

nak joi! sempat kn??

BABYBOO said...

u kata semalam until 12 tgh mlm esok means 12 tgh mlm ni la kan? owh i dh edit pictures........and dh wat entri tgu nk klik publish je owh~hope trima..

* MissYaniAbdullah * said...

sebb ramai yg nak join lagi~
hehe..

so i up kan sikit masa~!
kikiki

BABYBOO said...

sudah join :)

http://oneloveintwohearts.blogspot.com/2010/05/impian-bakal-terlaksana-ngeh3.html

BABYBOO said...

makasih misya!

MOOD : excited hahahaha

m. said...

http://belonboolat.blogspot.com/2010/05/contest-akumuncung-dan-gedik.html

dah join cik yani, thanx tao. excited dapat join. ((:

HANYS said...

last minute..!!grr..haha..tapi berjaya selongkar pic gedik ni..sekadar mencuba..suma contestant MANTAP! :)

http://storyofsaya.blogspot.com/2010/05/kontes-akumuncung-dan-gedik.html