Thursday, May 27, 2010

wahai perokok!!anda di benarkan merokok kerana anda di zon merokok!!

erm Perokok oke..! im oke je if my boyfren i merokok tepi, depan or belakang i..becoz i am so open bout merokok!..sebbnya arwah my dad dulu pun merokok juga..so wat the small problem kan..! walaupun aku tahu rokok tu mmg dengerous oke!..even effect dia pun lebih teruk pada kita yg menyedut asap dari perokok tu...tp erm...bila nak bercakap sal ni susah kan...!!

tp bb,ayg harap suatu hari bb terbuka jer pintu hati bb untuk berhenti merokok..bahaya tau..! bukan untuk ayg je tp elok untuk kesihatan bb..dah la bb tu keding makin la nampak keding..cuba2 bagi up sikit berat badan tu..kikikiki...bb tahu kan ayg syg bb..so xmola bb sakit2 di usia yg muda ni..

kan best lau semua restoran kat malaysia ada macam ni..xdak la sesak sgt trafic udara ngan asap2 rokok yg sgt xelok khususnya untuk ibu2 yg mengandung..cian kat baby dalam perut..dalam pix ni aku xtahu la kat negara mana tp oberse oke..bgs betul orang putih ni kan..dorang nyer otak memang tip top.



sgt effective kan..so pada pengusaha2 restoren apa kata buat cm ni..4 sure maju la kedai korang..sebb kebanyakkan perokok ni bila makan je mesti gian nak merokok..aku xtipu..serius sumpah..aku pun xtahu kenapala dorang rasa cm tu..~!!
tet!22

pat-pat siku lipat sudah lipat arap komen

6 comments:

♥ fara myra ♥ said...

huhu ta bley tahan la bao rokok ney. siyus huhu.

waoo mmg bagos kalo ade mcm tuh kat semua restoran. udara bersih je:)

Bert said...

huhu..insaf terus..lps ni stop smoking dah, tp habiskan kotak yg terakhir ni dulu ye..x kan nak membazir je..=PP

* MissYaniAbdullah * said...

fara :

tu la kan..
rokok mmg busyukk..

nanti leh sedut udara yg segar~!

* MissYaniAbdullah * said...

bert :

hehe dia ni kan bukan nak insafkan diri tp ...hehee
tp betul gaks..xelok membazir~!

Nur Hawa Mohd Zin said...

boleh mati ooo...huhu

* MissYaniAbdullah * said...

hawa :

aa...boleh matiiii..
manyak takut ma