Saturday, July 17, 2010

sanggup anda simpan mayat dalam rumah anda...eee sy xsnggup bebe!!!

korang sedihkan lau org yg kita syg meninggalkan kita untuk selama2nya~!
ermm!!sesetengah manusia lau iman dia xkuat mmg akan down giler2~!!
kadang2 tu sampai menyusahkan org ~!!
sebagai manusia kita kena tabah menghadapi dugaan ALLAH SWT.


Photobucket

mcm brader kita sorang ni yg simpan mayat perempuan ini didalam rumahnya
oh jgn tanya sy siapa perempuan itu..
may b kakak dia,mak dia, adik dia,wife dia xpun kekasih gulapnya..tettttt!!!

mak aiii lau sy mmg meremang bulu roma sy..
xtakut ka..
tahula syg tp ini dah menyiksa mayat..
cian roh pun xaman kan kan kan!!!

so apa kata anda!!!

6 comments:

cik paro said...

xsnggup....

* MissYaniAbdullah * said...

cik paro

haha..
i pun xsgup bebe..
serammm

Trah Wann said...

isy gila apa laki tuh .
tak takut roh dia kcau ke ?
huhuu .
sy tak sggup .

* MissYaniAbdullah * said...

Trah Wan

tula pasal..
senggal..

Aniza said...

itu replika saja bukannya benar...bikin gempak je kan?

* MissYaniAbdullah * said...

@Aniza


xsure la u..kita pun ada org forward pix ni..may b la kot