Tuesday, August 3, 2010

10 TERBAEK EH EH 12 LA...PESERTA TERBAEK KONTES HITAM ITU MENAWAN

oh maaf kepada adik kakak abg pakcik yg dok tunggu aku update 10 terbaek untuk kontes HITAM ITU MENAWAN ..masyaallah sungguh ramai yg join..syukran jazila...terima kasih yer semua sebb memeriahkan rumah aku ni...tp maaf sebb aku xsempat nak komen tp percayala aku dah naek train p belog korang..usha² yg terbaek...


xsampai hati nak bg 10 terbaek sebb semua pix adalah yg terbaek...!! sob² sob²..so aku bincang dgn tok ketua suh BOH 12 org..tambah lagi 2...baek tok..cu turut jer...susunan ni random je ek..kita tgk shiapa yg kena okehh...

*****************************
Photobucket
***********************************
Photobucket
**************************
Photobucket
PINKY PIXXIE
**************************
Photobucket
INI IALAH ALIA FAZLIN
*****************************
Photobucket
ELIS
*********************************
Photobucket
SYAZA
**************************
Photobucket
MAMA ZAFRAN
******************************
Photobucket
CHEKNA
****************************
Photobucket
NAD@ MAMA ZAKWAN
********************************
Photobucket
MELLO
*********************************
Photobucket
ASADA RYUTARO
**********************************
Photobucket
NEA FARIDA
***************************
Oh kepada yg xberjaya jgn hampa..ingin aku tegaskan disini dia tiada siapa pengalah..kita semua pemenang..oh yeahhh..Nnti try lagi untuk kontes akan datang..tenkiu very much sebb join..tanpa korang belog aku ni xdak sapa nak kenai haihh

" SO ADAKAH HITAM ITU MENAWAN...ERM ANDA ADA JAWAPANNYA BUKAN "


keputusan esok okeh!! xdak karan nak buka ekon...tok ketua cancel.hampages tok ketua..

nak tgk bola weihh..klate lawe..ambo xleh weihh..negeri kawe..gomo klate gomo...ambo ore klate jah..hehehe..buke ore kedah....tettttt

19 comments:

epin jenal said...

alaaa takdek :(

Miza Yusof said...

tahniah ye. sedih la miza takde :'(

Khairul Azmi said...

ops..ada kontest upanya..
haha...tahniah yg terpilih 12 terbaik...

Pinky Pixie said...

yeay, tersenarai di situ.. bdebar je scroll td. haha.


mcm mane la resultnya esok.. huhu

dak eina (◕‿◕) said...

tahniah la peserta terbaek tu..frust xde...kuikuikui ;)

ASaDa RyutaRo said...

wollah~~ termasuk dalam 12 terbaek lah.. yeah! hope dapat la terus maju ke depan.. senyum tak stop la malam ni.. lalala~

mau menang!! yeah! **semangat kena lebih.. hihi =P

nEa FleriDa said...
This comment has been removed by the author.
nEa FleriDa said...

alhamdulillah tersenarai ;)

mier@merr said...

wahh..tahniah sume....eh..apesal saye tade??

oh..lupe..sy tak join pun...

hee~~

.:|kamaryeah|:. said...

alaa...x tersenarai~
xpe....
nice contest btw~

mama zharfan said...

Alhamdulillah...ada pic my family kat situ :) harap2 ada rezeki :)

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

congrats too all 12 finalis. ehee ;))

Rozana Razali said...

tershort-listed, tq.. =)

sYaza said...

cik yani...time kasih ...hehehe..berdebar2 syaza..ehehhe.....maceh2 sbb tersenarai..ehehhe

ELIS said...

hik3..my name ada dalam list laa..excited sgt sbb ni 1st contest i join la..tq yani dear..muaxxx~~

kakyong said...

tahniah kpd yg terpilih...
xde rezeki plak kali ni...

gud luck utk yg 12 nih... mama zharfan.. chaiyookkkk!!!

Nur Hawa Mohd Zin said...

nape awe tak masuk contest ni ek?

Nad @ MamaZakwan said...

tak menang pun, tapi top 12 dh bersyukur, tq ye penganjur dan penjuri :)

sgt yippie! :)

Ini ialah Alia Fazlin. said...

heheheh.
baru terperasan entry ni.
bizi punya pasal.
wowowowow.
tentiu cik yani.
terjadi top 12.
:P
:P

pape pun, taniah kepade pemenang nye...

yeay.