Monday, August 9, 2010

::::PEMENANG KAKIKUBUSYUKMASHAMSEGALAJENISKOTORANFOOTDETOXX:::::

sebenarnya semalam mekss nak ghoyat sal pemenang kakikibusyuk
haha..
maaf deh mekss bukan lupa tp mekss  bizi sungguh!!
semalam meks p Pejabat KWSP..
clearkan KWSP pekerja!!

balik opis kena kira gaji pekerja lagi!!
adehh sungguh bizi..!!
bulan pose ni lagi la meks bizi..
melayan kerenek cikgu cikgi yg nak tu ni dalam bulan pose!
tyme nak claims payah plak nak sign tp bila nak benda buleh plak
buat² baek ngan company!!
menyampah!
xbg kan hamper baru tau!! ngeh²

oke meks rasa meks nak bg 10 keping foot detox tu dekat

kakiku patut ditenyeh dengan foot detox kerana aku dah naik blur cari wangian nak tenyeh kat kaki bila cagu ni pecah. foot detox ada tertulis 'foot'. aku rasa benda tu untuk kaki. tambahan, hari tu aku hidu dia ada bau perfume. boleh cover sikit kot.

kakiku patut ditenyeh dengan foot detox kerana sebelum ni tak pernah lagi tenyeh. kalau bengkak-bengkak, sengal-sengal sapu ngan minyak gamat je. bila ada abang gores dan menang bagitau wujud benda ni, terasa nak cuba jugak. 

sukess bila dia sebut kaki dia ada bau perfume!!
nampak sgt foot detox jalan terbaek weiuhh!!
encik asada lau meks dok tepi meks pengsan 7 purnama okeh!! 
wakakakakka oh yeahhh!!

sila emel meks oke!!
missyaniabdullah@yahoo.com

4 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahahahaha.. saya menang.. yeah!

tQ~ tQ~ tQ~

nanti buat la lagi.. hehe =P

PuPeL said...

amboi asada suke bagai sebab menang

* MissYaniAbdullah * said...

@ASaDa RyutaRo


tula..guling2 gelaknya

* MissYaniAbdullah * said...

@PuPeL

tula pupel ..terlebey sudahhhh