Wednesday, August 4, 2010

PEMENANG KONTES HITAM ITU MENAWAN : oh ni betul² la..x premmm dahh

xnak la bg la korang dok tunggu lama²..dah la td dah kena preemmmm ngan aku..kesian..idea nak bang bom bang tu sebenarnya dtg bila dok tgk pic mr beam ...oh dia sungguh lawak..tiba² je dtg idea nak premm kan korang..hehe..jgn marah no..!! kikiki...



 pemenangnya adalah

no 1 :

sebb utama aku suka ngan gamba ini ialah nilai estatika yg ada pada gamba ni~
wah ayat aku kemain..1st tyme aku guna ayat yg sgt power rangers ni!!
hadow..!!
gamba ni menunjukkan kegembiraan sebuah family yg sarat ngan kasih syg!!
uhuhuh jelas sungguh aku tgk anak² akak Mama Zafran ni sebb dapat kasih syg yg secukupnya!
huhuhuh..
mcm aku..ayah dah xder dah..sedih lagi raya tahun nih!!
bak kata anak kakak  kan : HOREYY kita menang!!
makasih ya kak join kontes yani....anak akak comel!!

pemenang num 2 :
Photobucket
NEA FARIDA
perghh gambar ni dah cm guna DSLR jer..
cayala beb...i suka..tang awan tu haih mmg bawa tuah!!!

so kepada pemenang plz..
emel yani ek kat
missyaniabdullah@yahoo.com
pastu yani nak nama, alamat n no fon.

ha hadiah tau kan dah ditukar..
kedua² pemenang akan dapat coklat
pemenang 1 : dpt coklat 9biji
pemenang 2 : akan dapat 4 biji

klik sini lau nak tgk contoh

mekasih bebanyak sebb join kontes ini..tanpa korang tiadala belog missyaniabdullah ni..
lau ada pun belog angkat bakul sendiri la jawabnya..
pada yg xbernaseb baek jgn kuciwa..t after raya sy akan buat kontes lagi..
hehhe
thankss!!

13 comments:

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah kpd pemenang..Mama Zharfan mmg selalu bertuah..n lil'arif mmg sgt chumel..:)

Pinky Pixie said...

cograts kpda pmnang.
keciwa sy.. kehkeh.

* MissYaniAbdullah * said...

@EiJa ZaQuaN

oo yeke..
anak2 bawa tuah kot..

dak eina (◕‿◕) said...

tahniah kepada pemenang... ;)

* MissYaniAbdullah * said...

@Pinky Pixie

xper babe..
dah masuk 12 terbaek pun dah okeh..
hehee
t try lagi ...
btw pix kamu cantik tau

* MissYaniAbdullah * said...

@dak eina (◕‿◕)

hehe semangat cm ni kita nak..
saling dokong mendokong..
ahahhaa

mama zharfan said...

Alhamdulillah :) tak sangka ada rezeki me menang contest ni :)
tq sgt2 sbb sudi pilih my family pic sbg pemenang no.1
i dh email my details just now
to all top 12, winner no.2 and all contestants, congrats as well..all pics are soo nice & awesome :)
miss yani, nanti i buat tq entry psl winning ni yer dear :)
P/s : me pun dh tak de ayah, sbb my dad meninggal dunia last year...me sedih sampai hari ni :( rasa mcm susah nak terima hakikat..

nEa FleriDa said...

alhamdulillah mnang ;) n thniah kpd mama zhafran n tops 12 jugak!

xde gna dslr pun yani.. cmera biasa jer tu..

hee ;D thanks tau!!!

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

wow! congrats to winners! ehee~

tak sbr nak pose then raya then tunggu contest br ;))

ASaDa RyutaRo said...

tahniah kepada pemenang.. nampaknya kalah juga di sini. hahahaha..

walaupun agak kecewa, tapi itu la adat pertandingan, ada kalah n menang. takkan la semua diberi menang plak an. hehe =P

tQ kepada penganjur contest.. =)

-salam kenal- lalala~

Rozana Razali said...

tahniah2..

Cute MuM said...

tahniah kepada pemenang yer..

peaNut said...

tahniah kepada pemenang...xda nasib plak peanut nak menang kali ni...sob sob sob..