Wednesday, November 10, 2010

200 : AWK BELIKAN KITA AISKREM..kita suka..?

Photobucket

awak.
kita gaduh besaq kan semalam.
teruk kan perangai kita.
huh!
sapa suruh awk sukakan kita.
padan muka.wek wek wek


awk.
terima kasih
terima kasih sebb mari opis kita

awk
sedap sungguh cornetto yg herge RM2.20 kan
tp lagi sedap kalo makan semalam...
:(

awk.
xper.
janji dah xder mengidam bagai ni
meraung² macam orang gilak
baby tepu dlm perut pun dah guling²
hapy sebb ibu tumpang buleh makan aiskrem

awk.
awk tgk x kita gedik tadi

ala knp awk gelakkan kita

awk tahu x
kenikmatan bila makan aiskrem free ni lain sikit
syok tau.!
len kali belanja lagi

awk
kita xnak kete evo
kita nak aiskrem cornetto je
buleh ?
buleh ?
buleh ?


awk.
kita xtau nak habak lagumana
tp kita tahu awk syg kita
lebih dr segala²nya


awk.
nanti kita belanja awk
kita g makan ayam kicap febret awk ek

awk

tq :)


buleh dak kalo kita nak bgtau

KITA ♥ AWK 

12 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Hahaha. Shag pulak ngidam! Ohoi. Tunggu duit dari mama :P

* MissYaniAbdullah * said...

@♥ Roshazzy Shag ♥

hahha mengidam jugek ker..
hahha..sedap tadi shaq..
xcukup meks makan..

nak lagi..
nnati nak pau dia lagi..wwahhaa

suffer8zine said...

fuyoooo eskem


Terkini : Contoh Gurauan 'Manja'

* MissYaniAbdullah * said...

@suffer8zine

hala aiskrem...
hang nak ker..


weit weit..

habis daa

little cart00n said...

wah2..comel je entry ni.. :)

chokeLy said...

hehehe....
bes nye mam ice krem free.. ^^

KucingMalas said...

teringat kisah cinta aku ngn ais kream conneto masa kat skola time rest berebut2 p kantin sekolah nak mam pastu ade sorg awek jatuhkan ais kream tu kat baju aku.. GERAM :@.. tapi kecian gak budak pmpuan tu dah xde ais krem so aku tlg belikan yang lain.. gantikan la kata kan.. dah bmulalah bibit cinta hahaha... tp smuanya tinggal kenangan tiada lagi cinta ais krem canneto. :)

* MissYaniAbdullah * said...

@little cart00n

hhehe comel ker..

tq babe :)

* MissYaniAbdullah * said...

@chokeLy

tula..
ari2 dpt makan aiskrem free pun xper haih
gemuk pun gemuk la

nabihafadzli said...

alo2 comeynye.. emm beznye kne pujuk ngan aikim

* MissYaniAbdullah * said...

@KucingMalas


acewahhh romantiknya..sebbkan berebut2 aiskrim terus bercinta noh..
giler sweet..huhuhu...

bgs ko..
gentelmen seh..siap ganti2 yg lain..
kalo xganti mesti nangis punyerrrr

* MissYaniAbdullah * said...

@nabihafadzli

hehhee...best ke beb..
ala bukan kena pujuk la beb..
meks merajuk mengidam nak makan aiskrim tp dia xmo bawak..huhuhu
kena merajuk, gaduh2 dulu baru leh makan..

tp syokkk..
terasa diriku begitu berharga