Tuesday, November 16, 2010

215 : BILA MAT REMPIT DAPAT MINAH REMPIT YG CUN...bagaimanakah?



Tarikh & Masa : November 16, 2010 12.00 mlm  Selasa
Mood : menyampah dengan awk awk awk tapi bukan awak tau (jgn pening noh)
Background music : Baik Baik Sayang : Wali Band ( semoga awk okeh okeh jer ek ) kan kita bg minyak griss baru tau

.salam.
Sebelum tu meks nak mintak maaf dekat 2, 3 org blogger len sebb ada la yg bertanya mengenai shoutbox meks ni.Ada yg bertanya mcm ner meks buat.Tapi ikhlas hati meks bgtau meks belajaq dr belog mijie.Meks dah mintak kebenaran  nak copy dr mijie & mijie pun dah bg green light tp bila meks nak buat xdpt puloks.Panaih hati meks weih.Tapi xper meks bg link terus ampa masuk kat post pasal tutorial ni


Pergh lega atie meks sebb dapat selesaikan hutang.hehe.hutang kah.Meks dah berjanji kan then rasa bersalah sebb xtunaikan.dok teringat².Hehehe

Balik dari opis tadi meks singgah dekat Bank.Nak bank in duit.ish meks xleh pegang duit banyak² nanti duit laju je habis cm ayaq.hoho.Then masa otw balik meks dgn anak sepupu meks ,Amila terpandang sepasang mat rempit dengan minah rempit.Depa syok dok peluk naik moto Yamaha RXZ.Standart r rempit sejati kan.

Pergh minah rempit seksi jugak r.Nak kata seksi sangat xder la cuma dah bila bertenggek atas moto then pakai baju ketat² plus baju saiz S  & i am pretty sure mesti nampak bontot baik punya.Tapi nampak sipi² je sebb bf dia bawak moto laju.hoho.berdesup ampa..meks pun xdpt nak potong tadi.

" Kenapa mat rempit dapat aweks stok body bergetah + cun habes + seksi "

Hadeh mmg meks tergamam sebb meks ada jugak kawan ngan mat² rempit ni semua dan mmg aweks² dorang mmg cun habis dan body solid molid .Macam ner dorang terai usha, had tu mmg meks xleh nak jawab.Kalo tanya depa pun, mula la depa naik ekoq sekoq².Baik tok sah dok tanya.haha.Ayat mesti manis baek punya kan.meks kena belajaq ni dr depa.mana tahu kot² dpt boyren yg hensem terok kot.huh pada awk padan muka, kita dah start nak meroyan.


Aganknya Ampa perasaan ke x yg mat rempit dpt aweks cun bagai.Meks mmg respect tp meks xrespect depa jadi mat rempit.nama sampai hujung dunia pun akan busuk jugak.xnaik pangkat.tetap jadi mat rempit.Ish tp meks geram betul dengan mat rempit bila dorang bawak motor ngan geng² dorang.Dahla berkonvoi, bila lalu plak kita yg naek kete kena takut dgn depa bukan depa yg takut dekat kita.sgt terok kan.Langgaq kan nanti depa katoq² kete kita.Huh.gilow! hahha meks emo sudah.


NOTA KAKI : teringat citer adnan sempit.Hahaha.Lawak.Masa tu tgk kat kedah dengan duda.Penuh dalam panggung dengan mat rempit.haha.xleh blah mat rempit layan citer lawak jugak.

5 comments:

HAZWAN17 said...

baru mar rempit kalau mat kete lagi cun dan hot

ザ-sylver-shooter said...

ramai je yang cun2 yang bergetah2, yang hat nampak tu la minah rempit..yang lain2 sepp

* MissYaniAbdullah * said...

@HAZWAN17

mmg la beb..mat kete barang baik punya..
besi kukuh..
huhuh

* MissYaniAbdullah * said...

@HAZWAN17

awek pun baik la kan..hehehe

* MissYaniAbdullah * said...

@ザ-sylver-shooter

tau xper...
depe stok cun cun beb..
hehe..jeles kejap