Sunday, April 10, 2011

THE RED MANIA - ULTRAS


assalamualaikum



yuhuuu...! dah agak kertu meks tidak menguplod belog yg sudah berkurung berulat, bersawang dan segala jenis mak nenek dok ada dalam belog meks ni nah.
1st skali bangun pagi ni tersangat la happy sebb semalam Kelantan menang besar dgn Felda United.Bak kata Fahrin Ahmad ' berbaloi baloi ' ... memang puas hati.Dan bertambah puas hati apabila mengfolow incik Po Ok join Ultras walaupun dok birai² je kan.tapi xpa..kaki meks tetap gediks².. awk ada ..non hadow...diam² sudah.!

meks tabik r dekat THE RED MANIA- ULTRAS!. memang tabik spring dowh.depa xpenah kenal erti penat, letih dan down walaupun sekiranya team Kelantan main dengan teruk.Prinsip depa mereka tetap akan sokong team Kelantan.Inilah dia semangat The Red Worriors.Bukan sokong apabila menang tapi tetap sokong apabila kalah.HIDUP ULTRAS!.

selepas game tamat : pembakaran flyre oleh ULTRAS!

oh yeah.WE R THE CHAMPION!!!


The Drummer : PESAL



buleh dak meks nak habak " U R ROCK BEB '

Tudia ' awesome bak kata BIG E


- MAT ZACK - kamu baikkk!! saya suka!!



Zack,Cikgu Din with founder ULTRAS MALAYA , fredie


ce tengok ce tengok..ada stadium korang full macam stadium kami..xder kan!! wahahhahaa
banyak agi gambar nanti meks try uplod slow2x..hahhahaha



bak kata BIG E ' awesome '




TAPI ..




TANPA KATA KATA GAMBAR MAMPU MERUNGKAIKAN SEGALANYA





MEKS KLIK SINI MMG CUMEL CUMEL JER

3 comments:

Gen2Merah said...

wahhh.. penyokong2 kelantan memang bersemangat.. ini lah yang kita harapkan untk kemajuan sukan negara kita

Cik Bucken said...

solat jage..mmg bagus...:)

josrevalution said...

fuuyohh..sesak benar stadium..huhu..ala-ala piala dunia..:)...folo u blog folo me bavk yer..tq...

cara mudah dapat backlinks sebanyak 6,103,515,625!