Tuesday, April 12, 2011

BILA SAYA BERUBAH....


assamualaikum




amaran : ini ialah ENTRY paling BANGANG penah meks buat!.Jangan anda jadi bangang sudahla yer bila baca.BAHHAHAHAHAA!!


okelah tanpa segan menyilu, meks nak mengaku dulu meks giler kentang jugakla.maksudnya , dulu xpakai TUDUNG.di ulangi okeh XPAKAI TUDUNG..ok cukup simple kan.Dulu haram jadah diri ini sungguh hina..wahahha.pakai skirt pendek kemain , pakai short selamba je kot..Tapi xtau kenapa sejak skrg ni dah teringin dah pakai tudung.FUYOOO sungguh dramatik giler.

biarlah ampa nak gelakkan meks pun yang penting niat di hati.euww tacing dowh.Oke la minta maaf sebb tertacing..Xpa meks kayuh pelan²..InsyaAllah.I got my hidayah mayb.Amin



tengok la style tudung meks : hahaha..tudung ni femes dulu uh.xsampai hati nak pakai.tapi nilah ropa bila datang pejabat.jenjarang je kots meks pakai lawo²,sapa nak tengok kan.lau ada meeting tu baru pakai lawa² sikit.Tu pun sikit je kot.Bahahhahhaa.! ngeh5x untuk pengetahuan, tudung pinjam ni.Umi punya.! hahaha!! my feeling like makcik² plak pakai tudung macam ni.! euww ..meks muda agi kot tapi menuju ke peringkat kekertuan.!




uh awat meks lupa nak retote pic ni.aduhh gila babas dowh.boleh plak xterperasan..uwawaua..ni semalam punya pic.Gilow blackberry aka Encik Lo'Lo baru je elok after rosak.Sebulan jugaklah dok pakai tepon 3310 i 3G depan belakang.uuwaauwaa.! oke ni TUDUNG BAWAL no 1.haha.Num 1 okeh.Beli wakaf che yeh ni.gilow.2,3 hari sebelum nak raya tahun lepas.Walaupun banyak fesyen² tudung skrg tapi adik Bawal tetap di hati.Tapi serius malas nak gosok.!! menyampah nok!!!!! uhh lau la sy ni rajin sikit xpa dah haih.!!


oke.! skrg dah bertukar!! oh yeah oh yeah!


i love to wearing shawl.Haahhaha.terasa diri ini seperti muda remaja.wakakak.xmau kalah ni dengan remaja luar sana.hehehe.! lau keluar berdating kah, keluar lepaking je mesti nak pakai shawl.aduhh pengaruh betul.Sabor jela.Masa ni dkt KBMALL.haruslah kan..bila lagi nak bergambo.bukti gambo ni lama adalah chasing blackberry saya warna purple.Tapi skrg meks dah pakai warna oyen uh.

oke i love dis jacket..uh..i have another 1..black one..hehe..just buy it on online shop..weee..suka tahap gaban.


ni muka untuk kamis lepas.! uh meks tahu meks makin mengalami proses pembesaran yang terlalu sihat tapi janganlah terkedek² dok gelak.! PANG kan!! waduh²...mmg gemuk.nak tiru hana Tajima tapi haram xjadi.ermm...style meks sendiri okelah.ngeh²


gile gemuk muka!


ni untuk pic last ni konon nak bergaya pakai inner cotton.tapi haram muka macam bontot kuali.bulat giler.wahahha..
kenny roggers! lepaking!!



uh Bangangkan boh pic sendiri banyak²..oh yeah oh yeah.! tapi sebb utama suka pakai shawal adalah kerana saya MALAS NAK GOSOK.! ambik dan pakai, then SIAP.



NotaKaki : alhamdulillah.



HIDUP ULTRAS.GOMO KELATE GOMO




SILA KLIK OLDER POST

4 comments:

Finaz Jaafar said...

transformasi yang bagus=)

b a m b a m ' s said...

muka saya pon booolat! tp prefer syria coz lg senang nak pakai..hiihihih

Join jom!: Segmen | Kalau aku ada bakat aku nak jadi ????????????

sYaza said...

nice~!comel.ehhehe

Wan Hafisah Collection's said...

comel la. lagi comel dr dulu!