Monday, April 11, 2011

ULTRAS KELANTAN - THE RED MANIA TERBAEK!!!



assalamualaikum


aihh malu haih.1st meks nak bagitau dan say Thanks dekat fan page ULTRAS KELANTAN- THE RED MANIA kerana sudi membaca entry khas dari meks! hep hep hep.nak guling² sambil kesat ayaq mata.terharu gilew..haih haih haih ( ayaq mata dok bercucuran bagai ayaq pili bomba dah haih )


[ Perlawanan di antara Kelantan vs Felda United 09-04-2011 ]


tapi meks rasa mcm lupa la plak nak terima kasih pada Pesal the drummer sebb mengambil meks di rumah bersama² dengan Incik Panje and Po Ok.nanti yani belanja nah tapi Po Ok bayar...dak² janji i will open table tapi xtau lagi.Ha sorang agi Incik Basery sebb anta meks pulang.awk da dlm list open table nah..sakk rusim heh.Tunggu ampa semua free nah.


Kenapa Ultras.


Malam tu after game mcm penat je then just on9 pakai blackberry je.one of my junior kat sekolah rendah nie tanya meks duduk kat area masa game.Then apa lagi dengan lajunya bagitau DUDUK DENGAN ULTRAS. Sebb b4 dis mmg Astaka nan tercinta la tempat meks sebb Incik Po Ok xbagi/xkasi dan perkataan yang sewaktu dengannya untuk meks join ngan Ultras.Tapi makin lama orang dah dapat terima ULTRAS.so dapat menempekkan diri jua akhirnya.YUHUUU..dulu pandang dari jauh jer tapi lanii huh depan mata je kot.uhh lau Messi dtg Malaysia pun errmm xder maknanya nak g hadap muka dia kot.Xminat liga luar.sebb xkenal depa cuma kenal David Beckham.yang lain haram jadah xkenal kot.Oke dah melalut.

oke back to junior meks.

ayat dia lebih kurang ler.

sakip tekok la duk nge sek dia 90min xbereti nyanyi

hahaha.nak gelak laju laju laju laju buleh dak.Haihh awk tu dah besaq panjang kot tapi pemikiran agak down down la beb.U know what, i have something to show u..mata kasi besaq²


See budak² pun reti kot.kecik agi kot tapi semangat lebih hebat dari hang.wahahhaha.lau yang tara ni buleh bertahan sampai 90 minit tapi hang yang besaq, umuq plak 23 ++ urmm buat malu ja kot.Janganlah kondem Ultras hanya kerana mereka berchantt 90 minit tanpa henti.Cuba lau terai duduk dengan Ultras, duduk je, dengaq sikit² lama² oke kot.Pastu terai join.Pasti nak lagi.Sungguh.Meks sendiri suka giler dengaq lagu Manggis.ohh memang lagu wajib dok nyanyi sampaikan Po Ok cakap KESURUPAN.natang apow KESURUPAN pun tatau tapi lama² dah tahu.SER SER SER..hahahaha...


hahah ni konfem lagu manggis.dik terr, akaaakkkkk nak SIGGGNNNNN..hahahah


Meks tahu itu hak ampa semua nak sokong ke tak.tapi jangan kondem la ULTRAS.ULTRAS okeh.ULTRAS xkan mengganggu setiap kali ada game tetapi Ultras akan menjadi penyuntik semangat kepada player² kerana ULTRAS akan sentiasa berada dia belakang player walaupun kalah teruk.Sokongan Ultras tidak berbelah bagi pada team.Ayuh tunjukkan kesetian anda.Jadilah penyokong yang cemerlang dan penyokong yang berilmu, bukan penyokong yang sokong bila team kalah.Bila kalah je jadi cerita kedai kopi, kutuk² , mencarut...oik oik xbaek nah.!!!




Untuk sekian kalinya meks dengan bangganya ingin menyatakan HIDUP ULTRAS.teruskan perjuanganmu okeh..saya SOKONG ULTRAS.


ampa lau nak marah atas penulisan ni , marah dekat meks okeh..ni luahan dari lubuk jantung, pankreas dan saluran² darah.! fullstop!!



oke xdak dah! bye bye!!


MEKS KLIK SINI MMG CUMEL CUMEL JER

1 comment:

arieDRifke said...

Ultras Kelantan The Red Mania terbaik!!! Tahniah dengan sorakan Ultras Kelantan.. Ultras Kelantan jadi pemain ke 12 The Red Warriors!!!!