Tuesday, August 9, 2011

BAHAGIANYA RITA RUDIANI & AIDIL




Bila saya melihat kebahagian rumah tangga Rita Rudiani dan Aidil, saya rasa nak hentak - hentak kepala saya dekat dinding.Peh i jeles okeh.!! Di ulangi SAYA JELES..Saya rasa sekarang jugak saya nak kawen.! Ouh sila tembak duapuluhdas untuk saya.Saya rela dari terus dibuai mimpi yang indah ini..Aduhhh sayang....


rita dan aidl
Alolololo..pengsan 4 minit tengok depa.!
Tabah sungguh Rita Rudiani ni kan.Walaupun kisah perkahwinan mereka mendapat halangan dan tidak mendapat restu keluarga sebelah lelaki, tapi mereka tetap bahagia hingga ke hari ini.Alhamdulillah.! Sungguh tabah beliau mengharungi liku-liku kehidupan beliau bersama Aidil.

rita dan aidl
Dapat anak taqa ni xpa da aih


Saya puji Cik kak kita sorang ni, beliau mengambil sikap low profile, tidak seperti artis lain yang suka sangat nak tempek muka dekat majalah kan.Last sekali ke laut jugak.Yang belum ada ikatan pun kemain lagi dok heboh satu Malaya.Dik, ko ingat balak ko hero Malaya kah..aish aish..Nan hadow je ko dik.Nyampah nyah.


rita dan aidl
Alololo, cute nya dia..arghh pengsan 7 minit plak kali ni.

Saya tengok Rita Rudiani ni makin lamo makin comel plak.Macam xketara sangat dengan umur dia..Orang cantik pakai apa pun tetap cantik.Bertuah bertuah bertuah


rita dan aidl
Bersama anak kedua - dua anak mereka.Aih geram haihh

rita dan aidl
Alosh macam ner buleh kurus.!

Alamak tambahan masa 50 second untuk picture ini..!!

Anak kedua pasangan ini sangatlah comel.Aduh gemok dan sihat.Sangat tuff.Nanti besar esok-esok leh jadi Player Harimau Muda la nah.Jangan dok jadi Player lagu lain sudah.He He He.

rita dan aidl
Geram Haih nak cubit had yang tidur tu

rita dan aidl
Alohh macam anak orang putih la anak depa ini.KIUT macam saya ! BAHAHAHA

rita dan aidl
Tudia haih..comeyyy


rita dan aidl
AMboi kankang nampak cik abg kita..aum aum


rita dan aidl
Amboi bahagia depa 3 branak ni.Alhamdulillah 
rita dan aidl
Part yang menghampiri kepada kepengsanan
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Oke pengsan 7 purnama.! aduh caiq baq hang tengok aidil senyum!!




oke bai xder dah! sambil lap lap ayaq mata.Sedihhhh.!!


Nota Kaki : Nak Kawen raya ketiga buleh dak..?





5 comments:

farysa said...

hensemnya!
tp farysa lg jeles tgk ayu raudhah
T_T

deela~ said...

ooh pengsan gak huhuu

Salina@IbuAqil said...

Semoga berkekalan lah hendaknya keluarga mereka ni.. Amin!!! So suweet!!!!!

Kak Imun said...

Opocot...! Kak pun terpengsan sama, hehehe... Kiut2 diorang kan.....:D

mia.azlin said...

HAHA :D comel gilerrrrr <3