Sunday, October 30, 2011

FITRAH BINTI KAMARUDIN l PENCETUS KONTROVERSI




Alahai apa la naseb badan ..Dah la kalah semalam , kalah plak sebab Si keeper kebangsaan ittew menjaringkan gol sendiri . Sedeyyy .! Sedeyyy sangat sangat sampai bercucuran air mata . tak tahan wey.! ok stop !

Tapi lagi sedih bila segelintir peminat Terengganu yang tidak dapat menerima kekalahan dan terus menghukum dan mengkaitkan kami Negeri Kelantan.Haih apa kejadah nya.Teruk betul .  D a s a r !


Oke mulamula, mari kita kenali dulu si Fitrah Binti Kamaruddin si pencetus kontroversi





Lives : JERTEH

cerita nombor 1 :

Rajin bebenor la si fitrah ni post gambar dekat kelab bola ni kan.Kurang kasih sayang ke hapa dia ni. Ouh agaknya lebih masa dan tak dak kerja nak buat lattew sampai habis kelab dia dok meroyan.Gile ke hapa.Haihh sayo sabor jela.Tapi memang sah nak perhatian.Agaknya memang dah famous satu Malaysia dah dia ni.Mesti dah ada fan page untuk cik kak kita ni.


cerita nombor 2 :
Aik baru LIKE TERENGGANU FC ke cik kak.Nampak sangat ler sebelum ni xambik tau pasal bola.Hadeh.Sedey.Tak tau apaapa baik diam ye cik kak,...aku rasa nak sekolahkan je cik kak kita ni pasal bola. Bila dah kalah baru nak terhengeh2 macam kurang kasih sayang dengan memprovokkan steament yang entah apaapa.

p/s : cantik pesyen tudung.biasalah budak fesyen :)




Ha ni la dia gambar yang baik punya dia dok edit , rajinya cik kak..Oh cik kak budak design ek, i pun budak design tapi i design rumah bukan design yang entah apa apa ni.Dah la edit huduh, memalukan budak art sahajo.!! haihhhh nimbok kang. !!


Please ler be matured and smart.Dah kalah tu buat la cara dah kalah, xpayah nak kaitkan benda yang tak da kaitan.Apa kaitan la plak Kelantan dengan Kekalahan Sang Penyu semalam.Belajar tinggi tinggi tapi B e n g a p nya lapanpuluhtingkat. memang dia ni jenis yang sakit hati ye !

Cik kak, awk tu belajor tinggi tapi benda macam ni pun xleh nak pikir.Macam mana ni pelajar lepasan Universiti berperangai dan berfikiran sempit macam ni.Dah ler tak tau apa apa pasal bola lepas tu main bantai je tanpa bukti, entah entah main copy paste dalam blog.Urmmm stadium pun jejak ke tidak. 


Jom menggali fakta yang akak fitrah buat :



Baling Botol atau Objek ke tengah padang hingga menggangu perlawanan
yak, cik kak, mu cakak dop pandang atah bawoh.Dinasihatkan sebelum membuat andaian, sila kaji dulu sebelum dihentam.Memang di akui budaya membaling objek di padang memang selalu berlaku.Tak kiralah pasukan mana pun.Hatta yang melibatkan game nasional pun ada , itu memang xboleh dielakkan tapi cik kak kita ni cakap macam penyokong Terengganu xbaling objek la plak. Nah ambik ni, contoh ... 

Nah ambik, macam la penyokong Terengganu suci sangat kan . Petikan kosmo ( LINK )

Wat masalah sampai MB sendiri leh wat statement kata malu dengan penyokong sendiri.

Habeh yang MB mu dok kabor dop berpuas hati dengan penyokong hop baling objek ke padang guane kire terr..



Kredit untuk : Oh Bola.com

Kena igak polis atas kesalahan disiplin

Habis ni benda .DOk rok cetong

Berita Utusan : LINK

Tunjuk perbuatan tidak bermoral di kalayak ramai

HAHAHHAHAHAHHAHA..weeekkk !!! 

Wek luga alah kata kokram...
Letak Bendara negeri tercinta di punggung 

INI GAMBA EDIT .OKE BAI.


Bakar kemudahan dekat stadium.
provokasi antara penyokong.

Buat pancaran laser dekat pemain.

weh cik kak, kau tak gambar pancaran laser yang kau tunjukkan itu adalah untuk game Nasional yang melibatkan Malaysia dan Indonesia la bangang.Kenapa la bodoh betul ko ni.Gali la elok2 kalau nak mengata pun.


Kredit untuk : INFO GALLERY


Kaitkan bolasepak dengan parti politik tertentu, sedangkan bola adalah sukan rakyat.

Makin lama aku mencungkil fakta kau kan kak,makin nak tergelak la plak.sabo jela.Kebenaran akan selalu bersama dengan yang tidak bersalah.

Kredit untuk warkah daily 

Fanatik, merusuk, memberontak time kalah sampai bakar kereta polis dan sampai wat orang tercedera.

hok gamba cik kak kait tu kan saya ada cite dia dulu :

kau baca dan nilai sendiri.


Notakaki : kau xpayah la nak menyalak bila dah kalah tu.lepas tu nak tuding jari ke arah orang plak.Apa kes.!! Kalau kalah diam jelaw..nak banyak bunyi apa hal.lepas tu dok salahkan negeri lain.



PEREMPUAN INI KURANG KASIH SAYANG.






10 comments:

paih ujey said...

ni la org kata..lempar tahi kat orang..tapi tahi tu kena balik ke muka sendiri..hahahaha

man luqman cool boy said...

terbaik bro..i like..mcm nk share lak bnda ni kt orang rmai...

Paul Frank said...

udoh sngt tuannyo.. luga nk mutoh

beyond said...

baso x malu...

irahthestory said...

terima kasih lah cik, makcik kakak yg wat poss pasal sayer nih... tak senang nak dpt free publisiti mcm nih. kalau g kat tb3, rm80k org mintak nak wat iklan utk 3 minit... saya tak suruh dan saya tak mintak...
gape2, amber mintop maaf, walau hakikatnyer saya tak rasa pun ini salah saya.
hal org, kalau kita tak tahu pokok pangkal jgn masuk campur,ok...
tgk org sound, kiter gatal gelenya nop sound etep... kalu gituh gak, org dok makan taih nuh, g ar makan taik etep...
manusia... manusia

♥♥ Saranghaey0 Super Junior♥♥ said...

hahaha.. luga aku.. xlalu nok make

♥♥ Saranghaey0 Super Junior♥♥ said...

hahaha... luga aku.. nok make xlalu

d'yAh eArly said...

luga xpyOh tgOk . huhu

noorniey Azman said...

haha.gilo.berat nanang weh.saloh sdri dop napok,nop korek saloh ore :).lack of love lah kak weh. i heart kelantan.bangga taw!

theanih said...

@irahthestory

My advice to you is if you don't really have an adequate knowledge on the subject matter, don't sound like you're an expert. You don't know shit so stay away from it. At least have the decency to learn about it before you go banana apeshit crazy and spurt out dumb insight.

It makes me ashamed to admit that I go to the same high school as you are. Yes ladies and gentlemen I actually know this useless soul.

We lost and they win. Shove that fucking fact into your throat and live with it.