Saturday, November 13, 2010

206 : BILA KITA SUKA DIA APA YG KITA AKAN BUAT ...urm padiahh!!!



Tarikh : November 13 2010 waktu Malaysia
Mood : kelia..!! bunga - bunga cinta ..star star pun ada jugak
Background music : ada sekoq anak tupai..hahaha ( gila xsemangat nak berjiwang ..xoxoxoxo )

Assalamualaikum

Yeah new day has comes.Kehidupan meks pun makin hari makin bahagia.opss! Bahagia kah..? aihhh meks bahagia la.skrg ni meks dah xganggu oleh duda meks farid ( bukan nama sebenar ) Alhamdulillah.Syukur.


Bagaimana agaknya bila kita sukakan org ek.Macam best je kan.Falling in love again.Oh my goodness.If meks la mmg meks happy to heard that's.Of course la sebb bukan mudah utk kita sukakan org.kan kan kan?Kadang² tindakan kita sendiri dah menunjukkan yang kita sukakan ' dia ' walaupun mulut masih berkunci.Mungkin kita tidak menyedarinya tetapi orang sekeliling kita akan menyedarinya.Hohoho.Hebat bukan penangan cinta ni. xoxoxoxo.

Baek - baek nanti ada org akan chop kita giler plak.Kan haru lau jadi lagutuh.huhuhu.Xsanggup meks.Xsampai masa kot org nak habak lagutuh.Tapi apa yer tindakan kita ye bila kita suka kat org nie..Nak juga tahu kan.Kot - kot ada kena mengena ngan meks.Hohoho.meksss lariiiiiiii...

i - Stalker fb dia.

Yang bab-bab stalker Fb ni mmg harus dah.Lau xharus sunat pun bules jugek.Tiap kali connect internet , mesti stalker Fb dia dulu.Baca status update dia, dengan siapa dia dok komen bahkan yg lebih menunjukkan yang anda mmg sedang in love dengan si dia adalah sanggup stalking older post.Mak haihh xtahan meks.Sanggup stalking post -post mood yg zaman tok kadok punya.Rajin bebenor.Pastu dok senyum sorang sorang.Aduhh parah dah nie.lebih teruk kalo gigit - gigit bantal. Ha ha ha. Kalo orang dolu-dolu dok habak mai ' kalo xleh tgk orang tgk tiang rumah pun jadik la ' then sama jugak dengan ari ni ' kalo xleh tgk org tgk fb dia pun jadi la '' kokokokoko.Teruk.


ii - Save gambaq si dia.

Adohai adik syg abg.Hohoho.Itu kot ayat wajib bila tgh hangat bercinta.Bila stalker jer kalo hati kata rindu mesti buka photo si dia.Ehem ehem.over tau.Kalo boleh nak pix kedaq gambaq suh tauke tu baik punya cuci A2 saiz.haha.giler gempak cuci saiz A2.ha ha.Edit dulu kasi cantik, letak ayat-ayat bunga bunga cinta, love love cikit then p teruih kedaq buat frame , beli frame.pastu letak kat bucu katil .Oh sweet gitu.xpun letak bawah bantal.Nescaya malam tidoq mimpi si dia jerw.Indahnya

iii - Baca msg si dia berulang kali
.
Hamboi- hamboi dek nun over tau.Angau la tuh.Kalo mgs ari ari ni mmg xboring la weih.Senyum sepanjang ari.Xmsg kan gelisah.Hati xtenteram.Bak kata pepatah Makan xlalu , mandi xbasah, tidoq xlena.Nak berak pun xlalu.hahaha..Pengotor deh.ha ha.Pastu save msg yg bunga bunga cinta.Hadoii..Save msg berjuta juta sampai tepon jadi berat pun xper haih.Kata syg abg, abg syg adik.Kan kan.Mmg ampa tgh in love la kalo gini gamaknya.


Jadi kalo anda semua tgh in love selamat berbahagia dan nikmatilah saat indah bersama si dia.Hargai dia oke.Bukan senang utk jatuh cinta.Payah.Perit pun ada.Jadi semailah cinta indah dan jadikannya kenangan yg terindah


NOTA KAKI : meks pun sedang in love.

6 comments:

misSbLurRy said...

kalau suka....
mesti tertunggu msg2 dia...ahahahha

* MissYaniAbdullah * said...

@misSbLurRy

betul2.
mesti tertunggu msg sidia.
kalo dia xmsg mmg gelisah la..
xsenang duduk..

cik panadol said...

haha meks in love ngn sape ni?

* MissYaniAbdullah * said...

@cik panadol

hohooho..meks in love dengan sumbody..
kikiki
maluuu haihh nak bgtau

kay yea said...

setiap bulan 13 hb mmg special to me..hee~~

* MissYaniAbdullah * said...

@kay yea

tudiah haih..
wahaha tahniah
semoga berbahagia selalu okeh..