Saturday, November 13, 2010

207 : YEAH BELOG MEKS BELOG PORNO LAGI KAH..harus happy.!!


Tarikh : November 13 , 2010 , Sabtu
Mood : Kenyang melampau baru lepas sarap, perut muncit sudeh
Background Music : Kekanda Adinda by Atilia feat Monoloque

Salam hari sabtu semua.Ampa tidoq lagi ke cek oi.Bangun-bangun.Mentang-mentangla ampa semua yg dok belah KL & sewaktu dengannya cuti, ampa ligan teruk noh.hua hua hua.! xper sila sila.hehehe

Ari ni meks teringin nak mengencheck belog meks.Dah lama meks x mengencheck belog tersayang.Dulu meks pernah mengencheck pada bulan Julai 29 , 2010.uits dekat 4 bulan meks xmengencheck.Huhuhu.Masa 1st checking belog meks terkenal kerana belog meks belog prono.Xcaya ek.


percaya x percaya x.Keyword utk belog meks masa tu Belog Telanjang.Aihh ampa punya kerja teruk noh.' merogol ' kesucian belog meks nan indah ni. hohoho.

Tapi mayb si pengesearch-pengesearch belog porno dah insaf kot terhadap belog meks.Depa dah diberikan kesucian yg berlipat kali ganda.Mayb hari-hari dok bukak Fesbuk pastu dok dengaq ceramah video ustaz-ustaz kot sabit tu depa dah bertaubat.hoho.

Ni la hasil carian pengesearch's yg terhormat semua.Sabit tu meks ckp ampa semua dah baik sebb ampa semua cari pasal Akak Melah kita ni bertudung.Maknanya belog meks ni suci sikit dr dulu kot.Banyak plak tu.Serius!Ada 4 carian semua yg kata key dia RAMLAH RAM PAKAI TUDUNG.Mmg hebat noh penangan kak Melah.Sapa dok habak Kak Melah dah xfemes.Femes agi weih.hua hua.

Ni kisah Kak Melah : 196 : RAMLAH RAM PAKAI TUDUNG...cantikk!!


Photobucket

Ha ha ampa mmg peminat setia Kak Melah kita.Banyak sungguh pasal kak Melah yg ampa dok search ek.wakaka.Kak Melah femes sepanjang minggu lepas!!

Photobucket


Meks terai puloks bukak dekat statistik belog meks.! hua hua.Memang pengesearch belog meks mmg insaf-insaf belaka.Ampa tgk la tu 99 utk carian pasal Kak Melah.Kalah meks tau nokss! Juara carta.Glamer sungguh Kak Melah.Semua pakat dok search pasal dia dah berubah.Alhamdulillah.Terima kasih tau kat ampa yg menyucikan belog meks.

Photobucket

Tapi ada jugak pengesearch-pengesearch yg mental, wayar shock .hua hua.Ada jugak la key utk n3 lucah ni.Meks pun xtau nak marah ker nak senyum ka, nak menangis ka malahan nak kelip kelip mata pun xtau .huhuhu..apa la ampa semua ni.

1- pasal punggung makcik

weih ampa ni xdak gheja ker weih.Punggung makcik jugak ampa nak usha.Ce terai ampa search punggok anak dara ka, mak dara ka boleh gak diterima tapi punggok makcik plak ampa nak terai usha.Post yg mana pun meks xtau la.Meks pyn terfikir-fikir ada ker meks penah buat post pasal punggung makcik ni.Hahaha.meks gelak guling guling sampai lap ayaq mata.Terima kasih yer ampa semua.

2- aksi lucah

Oh my god! apa dia ampa ni.Belog meks belog penuh kasih syg la.adoiii pasaipa jadi lagu nih nie.ada lagi ker aksi lucah yg tidak disengajakan dalam belog meks.Meks mintak ampun la ampa semua,Manala tahu bila ampa baca belog meks ampa semua tiba tiba teransang.Waduh waduh pening pala gue!!! Meks rasa sebb post yg ni kot.


Meks rasa post -post kat atas kot yg membuatkan belog meks xsuci.huhu.Tapi xper.xbyk pun pasal pengesearch utk post post ug lucah ni.

Apa - apa pun meks nak terima kasih bebanyak la dekat ampa semua sebb ampa membaca belog meks semua.Tanpa ampa semua belog meks ni akan bungkus dah.Lau ampa xbaca xdernya meks nak menulis merapu meraban bagai kan.huhu.Walaupun traffic meks utk setiap ari xsampai 300 tp cukupla tu sebb meks pun bukan fofular macam belog redmummy or belog belog yang lain.Apa yang ada ari ni mmg meks bersyukur dah haih.Oh yeahhh!! Sekali lagi terima kasih yer ampa.Xoxoxooxoxoxo!!

NOTA KAKI : Hohoho.kalo post pasal benda- benda lucah mcam ni mmg ramai org nak baca kan. kan.kan.huishh..

14 comments:

ahmad jo said...

hak3.. part punggung makcik tu yg xleh blah sekali... smpai ati dorang pegi search.. adehh!!

sop said...

bagus2...
sop dulu pun kena juga keyword lucah2 tp buang entry, semua ok.. :)

lombokguide said...

Nice blog boss keep bloging and sukses selalu. please visit back to our blog on http://7og4nk.blogspot.com to find the real place for your vacation. enjoy the real Joy.

* MissYaniAbdullah * said...

@ahmad jo

NTAH SAMPAI HATI AMPA SEMUA DOK PAKAT SEARCH PUNGGUNG MAKCIK.HAHHA
AMPA MMG LAWAK BETU.

HAHAHA

* MissYaniAbdullah * said...

@sop

HEHEHE TERIMA KASIH ABG SOP.
TULA DORANG NI SENGAJA JER NAK MENIDAKNYUCIANKAN BELOG MEKS NI..

:)

* MissYaniAbdullah * said...

@lombokguide

TENKIU BRADER..

Shahrin Oppa said...

terbaik lah keyword tersebut!!

zureen said...

haha!

* MissYaniAbdullah * said...

@Shahrin Oppa

tau xper..
keyword for punggung makcik mmg xleh blah langsung..uwa uwa uwa

* MissYaniAbdullah * said...

@zureen

pergh gelak plak

yazid said...

hahaha..punggong makcik!!! =p

* MissYaniAbdullah * said...

@yazid

perghh gelak sakan dia nih..
sabo je la meks ni.

KBSM said...

hehehe.. macam-macam la.. nice entri..

* MissYaniAbdullah * said...

@KBSM

tu la..mmg macam2 dorang ni.
sanggup menodai kesucian belog meks